+32 475/49.18.52 info@antistressvakantie.be

Welke spullen zijn onmisbaar tijdens kamperen?

Wanneer je aan vakantie denkt is dat voor iedereen anders. De ene wil graag naar het buitenland en weer een ander heeft liever een doe vakantie of een vakantie op een camping. Omdat gelukkig de smaken verschillen kan je natuurlijk op zoek gaan naar de juiste vakantie die bij jou gezin past.

Een camping aan het water

Wanneer je eens een unieke vakantiebeleving wilt hebben kan je een vakantie aan het water overwegen. Hoe leuk is het om dan lekker te Kamperen op een plek vlak aan het water. Kinderen kunnen heerlijk de gehele dag zwemmen maar natuurlijk als ouder kan je ook lekker afkoelen. Wanneer je voor een camping aan het water gaat wordt de ervaring van het kamperen alleen maar mooier. Vaak heb je recreatie teams die veel ondernemen voor jong en oud.

Je kunt natuurlijk op verschillende plaatsen in Nederland een camping aan het water vinden. Eén van die campings zijn Recreatiepark TerSpegelt in Brabant. Zij hebben 3 meren op de camping waar je heerlijk in kan zwemmen. En natuurlijk kan je vlak bij de meren kamperen. Dit zijn tevens nog eens luxe kampeerplaatsen. Ook kan je er kiezen voor glamping. Deze camping is erg geliefd bij jong en oud. Als je dus echt van een vakantiegevoel houdt dan is deze vakantie op de Recreatiepark TerSpegelt onmisbaar. Die ervaring moet je zeker wel opdoen. Op de site van Recreatiepark TerSpegelt kan je uiteraard meer informatie vinden.

Recreatiepark Ter Spelt in Brabant

Dit is een kindvriendelijke camping waar je heerlijk kan kamperen. Hier wordt rekening gehouden dat er op de kindervelden zoveel mogelijk gezinnen zijn met kinderen en ook nog in dezelfde leeftijdscategorie. Daardoor maken de kinderen ook sneller nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Op Recreatiepark TerSpegelt zijn huisdieren helaas niet welkom. Voor een aantal activiteiten zijn kosten verbonden. Het gaat hier om bandraften, midgetgolf, fietsverhuur, skelterverhuur en het kabouterpad. De overige activiteiten zitten allemaal bij de kosten in. Wanneer je bezoek krijgt zit daar per persoon een bijdrage op die er betaald moet worden. Voor dagbezoek is het gesloten. Wanneer er een logee komt zit daar per nacht een bedrag op.

Waarom zou je kamperen bij TerSpegelt?

Je hebt er een ruime keuze aan kampeermogelijkheden. Zo kan je kiezen uit basis, comfort, luxe of plaatsen met een privé sanitair. Er is ook een overdekt water- en zandspeelparadijs voor de kinderen. Er voor de kinderen stoere activiteiten georganiseerd zodat je als ouder ook echt vakantie hebt. Door de speciale kinderveldjes maken de kinderen sneller nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Voor iedere leeftijd is er wel wat te doen van sportief tot op vermaak niveau. Tevens is er een ontzettend mooie wandel- en fietsgebied waar de mooiste routes voor zijn. Ook bij Recreatiepark TerSpegelt heb je de mogelijkheid gebruikt te maken van gratis wifi. In de accommodaties heb je toegang tot de wifi met 4 apparaten, bij de kampeerplaatsen kan je wifi boeken voor 1 persoon of een familieaccount.