+32 475/49.18.52 info@antistressvakantie.be

3 dingen die je moet regelen om zonder stress op vakantie te gaan

Tijdens een vakantie zou je geen stress mogen ervaren! De vakantie moet je immers de gelegenheid bieden om bij te komen van een druk jaar op je werk of school. Reden genoeg om vooraf alle zaken voor de vakantie te regelen. Zo heb je hier tijdens de vakantie zelf geen omkijken meer naar. In dit artikel beschrijven we drie dingen, die je geregeld moet hebben om zonder stress op vakantie te kunnen gaan. Heb jij deze zaken al voor je komende vakantie geregeld?

 

#1: een reis- en annuleringsverzekering afsluiten

Zorg er voorafgaand aan je vakantie voor, dat je een reis- en annuleringsverzekering hebt afgesloten. Met een reisverzekering word je beschermd tegen de hoge kosten van een medische ingreep in het buitenland, of de diefstal van je eigendommen. De annuleringsverzekering maakt dat de kosten voor een reis vergoed worden, als deze onverhoopt niet meer doorgaat.

 

#2: reserveer een parkeerplaats bij de luchthaven

Wanneer je per vliegtuig op vakantie gaat, is het heel belangrijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren bij de luchthaven. Zeker in de zomer is het hier ontzettend druk! Je moet er niet aan denken, dat je vlak voor vertrek nog naar een parkeerplek moet zoeken. Een auto huren doe je tegenwoordig eenvoudig online. U kan uw wagen telefonisch reserveren of langskomen in een van onze 16 kantoren. Contacteer een filiaal in uw buurt. Maar u kan ook online uw auto huren. Klik op het voertuig dat u wil huren en duid datum en afhaalpunt aan. Vaak geldt dat des te verder van de luchthaven je parkeert, des te voordeliger dit ook wordt.

 

#3: koppel lampen in huis aan een tijdschakelaar

Door je lampen in huis aan een tijdschakelaar te koppelen, hoef je tijdens de vakantie niet bang te zijn dat er ingebroken wordt. Met de tijdschakelaar lijkt het net, alsof er iemand in huis aanwezig is. De tijdschakelaar kun je zo instellen, dat de lampen worden ingeschakeld op het moment dat het buiten donker begint te worden.